Over Luc Teurlings

Het verhaal van Luc Teurlings

Luc Teurlings (1996) is eigenaar van Depth of Creation en vertelt jouw verhaal via beeld en film. Welk verhaal wil jij vertellen?
Als klein kind liep Luc al met de camera van zijn ouders rond en schoot overal plaatjes van. Tijdens de middelbare school (VWO) mocht hij zelfs al enkele uren per week aan reguliere lessen missen, zodat hij zich verder kon verdiepen in zaken die hij echt leuk vond. Tijdens deze uren heeft Luc diverse onderzoeken gedaan, waarbij hij precies wilde weten hoe bijvoorbeeld de fototechniek in elkaar zit. Langzamerhand kreeg zijn passie verdere invulling, waarbij hij zichtbaar veel plezier beleefde. 
 
Deze passie heeft Luc een tijd voor zichzelf gehouden, echter op 1 oktober 2015 is hij deze passie gaan delen met de wereld om hem heen. Vanuit diverse kanten heeft Luc inmiddels verzoeken gekregen om de boodschap van bedrijven, verenigingen en … te vertalen in beeld en film. Hierbij wil hij zich, naast zijn studie van Werktuigbouwkunde aan de T.U. in Eindhoven, verder specialiseren in bijzondere opdrachten.